Om Norton 360 Online-status

Norton 360 Online viser sikkerhetsstatusen til datamaskinen øverst i hovedvinduet. Avhengig av sikkerhetsstatusen til datamaskinen viser Norton 360 Online systemstatusen som Beskyttet, Merknad eller Trussel.

Systemstatusindikatoren viser en av følgende statuser:

Beskyttet

Viser at datamaskinen er beskyttet mot trusler, risikoer og skader.

Merknad

Viser at datamaskinen trenger din oppmerksomhet.

Klikk på Løs nå nederst i Norton 360 Online-hovedvinduet for å løse sikkerhetstrusler på datamaskinen.

Trussel

Viser at datamaskinen er utsatt for risiko.

Klikk på Løs nå nederst i Norton 360 Online-hovedvinduet for å løse sikkerhetstrusler på datamaskinen.

Norton 360 Online viser også individuelle sikkerhetsstatuser for hver beskyttelseskategori, som PC-sikkerhet, Identitet, Sikkerhetskopiering og PC-optimalisering. Avhengig av sikkerhetsstatusen til de ulike komponentene merkes statusområdet til de fire beskyttelseskategoriene som Beskyttet, Merknad og Trussel.

Når system- eller beskyttelseskategoristatusene er Trussel eller Merknad, kan du klikke på Løs nå nederst i Norton 360 Online-hovedvinduet for å løse alle sikkerhetstrusler på datamaskinen.

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Om hovedvinduet i Norton 360 Online

Vise detaljer for beskyttelsesfunksjoner

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5317320_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011