Side ikke analysert

Når du slår av både Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, viser Norton 360 Online statusen til alle webområder du besøker som Side ikke analysert. Du kan fortsette med å surfe på dette webområdet, men Norton 360 Online slutter å gjennomsøke og kontrollere om webområdene du besøker er svindlerske.

Når du slår av beskyttelsen mot nettfisking beskytter Norton 360 Online deg fortsatt mot Internett-baserte trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene. Norton Safe Web gjennomsøker webområdene du besøker og viser popup-vinduet Norton Områdesikkerhet, selv når Beskyttelse mot nettfisking er slått av.

Det anbefales at du ikke surfer på Internett når både Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web er slått av, fordi du da er sårbar for angrep.

Du kan bruke alternativet Slå på Beskyttelse mot nettfisking i popup-vinduet Norton Områdesikkerhet til å aktivere Beskyttelse mot nettfisking-funksjonen.

Om beskyttelse mot nettfisking

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Om Norton Safe Web

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5314291_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/03/2011