Side ikke analysert

Når du slår av Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, viser Norton Business Suite statusen til nettsteder du besøker som Side ikke analysert. Du kan fortsette med å surfe på dette nettstedet, men Norton Business Suite slutter å gjennomsøke og kontrollere om nettsteder du besøker, er svindlernettsteder.

Når du slår av beskyttelsen mot nettfisking beskytter Norton Business Suite deg fortsatt mot Internett-baserte trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene. Norton Safe Web gjennomsøker nettstedene du besøker, og viser popup-vinduet Områdesikkerhet selv når beskyttelsen mot nettfisking er slått av.

Det anbefales at du ikke surfer på Internett når både Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web er slått av, fordi du da er sårbar for angrep.

Du kan bruke alternativet Slå på Beskyttelse mot nettfisking i popup-vinduet Nettstedsikkerhet til å aktivere Beskyttelse mot nettfisking-funksjonen.

Om beskyttelse mot nettfisking

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Om Norton Safe Web

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5314291_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013