Bedragersk område

Websiden du befinner deg på, er en kjent bedragersk webside. Symantec har analysert webområdet og konkludert med at siden enten er bedragersk eller en kjent farlig webside. Som en forholdsregel mot kriminell virksomhet, anbefaler Symantec at du lar være å besøke denne siden.

Hvis du mener denne siden har blitt feilevaluert, kan du melde fra til Symantec, som vil analysere den nærmere. Du kan sende inn webområdet til vurdering. Klikk på Rapporter webområdeNorton-verktøylinjen hvis du ønsker å rapportere et webområde.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om denne websiden. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette webområdet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Alternativet Full rapport vises kun når du slår på funksjonen Norton Safe Web.

Om Norton Safe Web

Om beskyttelse mot nettfisking

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5314279_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/08/2011