Bedragersk nettsted

Nettstedet du befinner deg på, er et kjent svindelnettsted. Symantec har analysert nettstedet og konkludert med at dette er et svindelnettsted eller utgjør en annen risiko. Som en forholdsregel mot kriminell virksomhet, anbefaler Symantec at du lar være å besøke dette området.

Hvis du mener denne siden har blitt feilevaluert, kan du melde fra til Symantec, som vil analysere den nærmere. Du kan sende inn nettstedet til vurdering. Klikk på Rapporter webområdeNorton-verktøylinjen hvis du ønsker å rapportere nettstedet.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Alternativet Full rapport vises kun når du slår på funksjonen Norton Safe Web.

Om Norton Safe Web

Om beskyttelse mot nettfisking

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5314279_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013