Mistenkelig nettsted

Det gjeldende nettstedet er gjennomsøkt etter én eller flere karakteristikker som er knyttet til svindelnettsteder eller nettfisking. Hvis du ikke er sikker på at nettstedet er ekte, bør du ikke gå til denne siden.

Hvis beskyttelsen mot nettfisking er aktivert, blir den fullstendige adressen som vises i nettleserens adresselinje, sendt til Symantec for vurdering. Hvis Beskyttelse mot nettfisking er deaktivert, sendes adressen etter at søkestrengen i URLen er fjernet.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette nettstedet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Alternativet Full rapport vises kun når du slår på funksjonen Norton Safe Web.

Om Norton Safe Web

Om beskyttelse mot nettfisking

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5314276_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013