Område godkjent

Symantec har analysert dette webområdet, og kan bekrefte at det tilhører selskapet som er angitt. Du kan surfe trygt på webområdet, og det er også trygt å oppgi personlige opplysninger.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om denne websiden. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette webområdet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Alternativet Full rapport vises kun når du slår på funksjonen Norton Safe Web.

Om Norton Safe Web

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5314273_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/03/2011