Området er sikkert

Symantec har gjennomsøkt denne websiden og avgjort at det ikke finnes tegn på trussel og at området er trygt å besøke.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om denne websiden. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette webområdet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Alternativet Full rapport vises kun når du slår på funksjonen Norton Safe Web.

Om Norton Safe Web

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5313661_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/03/2011