Innstillinger for Norton 360 Online

Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger lar deg justere innstillinger for beskyttelse og nettverk. Du kan også egentilpasse planer for sikkerhetssøk og sikkerhetskopiering.

Du kan stille inn følgende detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger :

Antivirus

Angi hvordan bestemte typer virus og spionprogrammer, og andre trusler, håndteres i Norton 360 Online.

Du kan angi om innkommende e-post sjekkes og direktemeldingsprogrammer gjennomsøkes. Du kan også angi hvilke filer og signaturer som skal utelukkes fra søk, og hvordan trusler med lav risiko skal håndteres. I tillegg kan du konfigurere sanntidsbeskyttelse, antispionprogram og LiveUpdate.

Brannmur

Angi i detalj hvordan innkommende og utgående tilkoblinger for datamaskinen skal håndteres.

Du kan angi trafikkregler og regler for bestemte programmer. Du kan også angi hvordan du vil at Norton 360 Online skal håndtere inntrengningsforsøk og nettleserbeskyttelse.

AntiSpam

Beskytt e-postklienten mot uønsket innhold fra nettet.

Du kan konfigurere Norton AntiSpam slik at den integreres med en bestemt klient, og angi hvordan e-posten den gjennomsøker på denne klienten, skal håndteres. Du kan bestemme om du vil at Norton AntiSpam skal sjekke Symantec-serverne for å filtrere spam-e-poster som lokale filtre slipper gjennom.

Mitt nettverk

Vis alle enhetene i nettverket, og angi klareringsnivå for dem.

Du kan også skjule eller vise vinduet Nettverkssikkerhetsoversikt ved oppstart, og konfigurere kommunikasjonsporten som Norton-produktene skal bruke til å kommunisere med hverandre. Du kan også tømme Nettverkssikkerhetskartet.

Foreldrestyring

Her kan du laste ned og installere Norton Safety Minder samt konfigurere Norton Online Family.

Norton Online Family er et foreldrestyringsprogram som gir deg en smart måte å beskytte barna mot farer på Internett på. Norton Safety Minder er et program du installerer på alle datamaskinene barna bruker. Det overvåker Internett-aktivitetene deres. Du kan bruke koblingen Foreldrestyring til å besøke Norton Online Family-siden og laste ned Norton Safety Minder. Klikk på Last ned Norton Safety Minder for å laste ned programmet. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Hvis du allerede har installert Norton Safety Minder, kan du klikke på Foreldrestyring for å åpne Foreldrestyring -vinduet.

Identitetsbeskyttelse

Konfigurer Identity Safe slik at du sikrer dine identiteter og transaksjonsdata på nett.

Du kan også konfigurere alternativer for Trygg surfing.

Oppgaveplanlegging

Angi når og hvor ofte Norton 360 Online skal søke på datamaskinen etter virus og andre risikoer.

Administrasjonsinnstillinger

Bruk alternativene i dette vinduet til å konfigurere sikkerheten for produktet.

Du kan angi proxy-innstillingene i Norton 360 Online. Du kan også konfigurere optimalisering når datamaskinen er inaktiv, ytelsesovervåkning og strømsparingsmodus. I tillegg kan du konfigurere stillemodus, varighet for tidsavbrudd ved inaktivitet, varighet for forsinkelse av automatiske oppgaver, Norton fellesskapsovervåkning og Firefox-opprydding.

Innstillinger for sikkerhetskopiering

Her kan du planlegge hva som skal sikkerhetskopieres, når det skal sikkerhetskopieres og hvor det skal sikkerhetskopieres til.

Du kan også slå av og på alternativer som Tildekking for sikkerhetskopistatus, Norton Backup Drive, Kontekstmeny og Egenskaper.

I vinduet Innstillinger kan du slå av eller på følgende tjenester med Hurtigkontrollene :

Stillemodus (manuelt)

Slår manuell stillemodus av eller på.

Du kan aktivere stillemodus i perioder på én time, to timer, fire timer, seks timer eller ett døgn.

Trygg surfing

Slår beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web-funksjoner av og på.

Når du slår på Trygg surfing, beskytter det datamaskinen mens du surfer med Internet Explorer eller Firefox.

Identity Safe

Slår Identity Safe av eller på.

Hvis du slår av Identity Safe, lar ikke Norton 360 Online deg administrere pålogginger, kort og merknader lenger.

Sikkerhetskopi

Slår sikkerhetskopiering av eller på.

Når du slår på sikkerhetskopiering, sikkerhetskopierer PCen din med innstillingene du har angitt.

Tildekking for sikkerhetskopistatus

Slår tildekkede ikoner på filer av eller på.

Tildekkede ikoner viser sikkerhetskopieringsstatusen til filene.

Automatisk LiveUpdate

Slår automatiske oppdateringer som beskytter mot nye trusler av og på.

Smart brannmur

Slår Smart brannmur av eller på.

Når du slår på Smart brannmur, overvåker den kommunikasjonen mellom din datamaskin og de andre datamaskinene på Internett. Den beskytter også datamaskinen mot vanlige sikkerhetsproblemer.

Norton manipuleringsbeskyttelse

Slår Norton manipuleringsbeskyttelse for Norton 360 Online av og på.

Når du slår på Norton manipuleringsbeskyttelse, beskytter det Norton 360 Online mot endringer via uautorisert tilgang.

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Om hovedvinduet i Norton 360 Online

Om antivirusinnstillinger

Om innstillinger for Identitetsbeskyttelse

Om brannmurinnstillinger

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om innstillinger for sikkerhetskopiering

Om Administrasjonsinnstillinger

Om Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5312602_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011