Innstillinger for Norton Business Suite

Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger lar deg justere innstillinger for beskyttelse og nettverk. Du kan også egentilpasse planer for sikkerhetssøk og sikkerhetskopiering.

Du må logge på datamaskinen som administrator for å kunne endre innstillinger for Norton Business Suite. Hvis du ikke har administratorrettigheter, kan du bare endre innstillinger for Identity Safe.

Du kan stille inn følgende detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger :

Antivirus

Angi hvordan bestemte typer virus og spionprogrammer, og andre trusler, håndteres i Norton Business Suite.

Du kan angi om innkommende e-post sjekkes og direktemeldingsprogrammer gjennomsøkes. Du kan også angi hvilke filer og signaturer som skal utelukkes fra søk, og hvordan trusler med lav risiko skal håndteres. I tillegg kan du konfigurere sanntidsbeskyttelse, antispionprogram og LiveUpdate.

Brannmur

Angi i detalj hvordan innkommende og utgående tilkoblinger for datamaskinen skal håndteres.

Du kan angi trafikkregler og regler for bestemte programmer. Du kan også angi hvordan du vil at Norton Business Suite skal håndtere inntrengningsforsøk og nettleserbeskyttelse.

AntiSpam

Beskytt e-postklienten mot uønsket innhold fra nettet.

Du kan konfigurere Norton AntiSpam slik at den integreres med en bestemt klient, og angi hvordan e-posten den gjennomsøker på denne klienten, skal håndteres. Du kan bestemme om du vil at Norton AntiSpam skal sjekke Symantec-serverne for å filtrere spam-e-poster som lokale filtre slipper gjennom.

Mitt nettverk

Vis alle enhetene i nettverket, og angi klareringsnivå for dem.

Du kan også skjule eller vise vinduet Nettverkssikkerhetsoversikt ved oppstart, og konfigurere kommunikasjonsporten som Norton-produktene skal bruke til å kommunisere med hverandre. Du kan også tømme Nettverkssikkerhetskartet.

Identitetsbeskyttelse

Konfigurer Identity Safe slik at du sikrer dine identiteter og transaksjonsdata på nett.

Du kan også konfigurere alternativer for Trygg surfing.

Oppgaveplanlegging

Angi når og hvor ofte Norton Business Suite skal søke på datamaskinen etter virus og andre risikoer.

Administrasjonsinnstillinger

Bruk alternativene i dette vinduet til å konfigurere sikkerheten for produktet.

Du kan angi proxy-innstillingene i Norton Business Suite. Du kan også konfigurere optimalisering når datamaskinen er inaktiv, ytelsesovervåkning og strømsparingsmodus. I tillegg kan du konfigurere stillemodus, varighet for tidsavbrudd ved inaktivitet, varighet for forsinkelse av automatiske oppgaver, Norton fellesskapsovervåkning og Firefox-opprydding.

Innstillinger for sikkerhetskopiering

Her kan du planlegge hva som skal sikkerhetskopieres, når det skal sikkerhetskopieres og hvor det skal sikkerhetskopieres til.

Du kan også slå av og på alternativer som Tildekking for sikkerhetskopistatus, Norton Backup Drive, Kontekstmeny og Egenskaper.

I vinduet Innstillinger kan du slå av eller på følgende tjenester med Hurtigkontrollene :

Stillemodus (manuelt)

Slår manuell stillemodus av eller på.

Du kan aktivere stillemodus i perioder på én time, to timer, fire timer, seks timer eller ett døgn.

Trygg surfing

Slår beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web-funksjoner av og på.

Når du slår på Trygg surfing, beskytter det datamaskinen mens du surfer med Internet Explorer, Firefox eller Chrome.

Identity Safe

Slår Identity Safe av eller på.

Hvis du slår av Identity Safe, lar ikke Norton Business Suite deg administrere pålogginger, kort og merknader lenger.

Sikkerhetskopi

Slår sikkerhetskopiering av eller på.

Når du slår på sikkerhetskopiering, sikkerhetskopierer PCen din med innstillingene du har angitt.

Tildekking for sikkerhetskopistatus

Slår tildekkede ikoner på filer av eller på.

Tildekkede ikoner viser sikkerhetskopieringsstatusen til filene.

Automatisk LiveUpdate

Slår automatiske oppdateringer som beskytter mot nye trusler av og på.

Smart brannmur

Slår Smart brannmur av eller på.

Når du slår på Smart brannmur, overvåker den kommunikasjonen mellom din datamaskin og de andre datamaskinene på Internett. Den beskytter også datamaskinen mot vanlige sikkerhetsproblemer.

Norton manipuleringsbeskyttelse

Slår Norton manipuleringsbeskyttelse for Norton Business Suite av og på.

Når du slår på Norton manipuleringsbeskyttelse, beskytter det Norton Business Suite mot endringer via uautorisert tilgang.

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Om hovedvinduet i Norton Business Suite

Om Antivirus innstillinger

Om innstillinger for Identitetsbeskyttelse

Om brannmurinnstillinger

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om innstillinger for sikkerhetskopiering

Om Administrasjonsinnstillinger

Om Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5312602_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 26/07/2013