Norton Business Suite-oppgaver

Vinduet Oppgaver gir rask tilgang til Generelle oppgaver, Sikkerhetskopieringsoppgaver og PC-optimaliseringsoppgaver i Norton Business Suite. I vinduet Oppgaver kan du for eksempel kjøre et søk, sikkerhetskopiere viktige filer, eller kjøre en registeropprydding.

Listen over oppgaver under Generelle oppgaver inkluderer følgende:

Kjør søk

Kjør hurtigsøk, fullstendig systemsøk eller tilpassede søk etter virus, trusler eller rot på datamaskinen

Kjør LiveUpdate

Kjør LiveUpdate for å søke etter og hente nye definisjons- og programoppdateringer

Kontroller den månedlige rapporten

Vis et sammendrag av aktiviteter den siste måneden

Den månedlige rapporten viser en liste med aktiviteter som Norton Business Suite har utført i løpet av de siste 30 dagene.

Kontroller Sikkerhetslogg

Vis de siste aktivitetene som har blitt utført på datamaskinen

I Sikkerhetsloggen vises detaljer som risikonivå, status og tidspunkt for aktiviteter.

Sjekke nettverkssikkerhetskartet

Åpne vinduet Nettverkssikkerhetskart.

Nettverkssikkerhetskartet hjelper deg å få oversikt over og administrere hjemmenettverket ditt. Du kan se detaljer om enhetene som er koblet til datamaskinen.

Listen over oppgaver under Sikkerhetskopieringsoppgaver inkluderer følgende:

Administrer sikkerhetskopisett

Opprett, endre og slett sikkerhetskopisett

Du kan også konfigurere når en sikkerhetskopiering skal utføres, hva som skal kopieres og til hvor.

Kjør sikkerhetskopiering

Oppdater en automatisk sikkerhetskopi eller definere en ny.

Gjenopprett filer

Hent en hel sikkerhetskopi eller individuelle filer fra en eksisterende sikkerhetskopi

Listen over oppgaver under PC-optimalisering - Oppgaver inkluderer følgende:

Kjør diagnoserapport

Se, lagre eller skriv ut gjeldende diagnoserapport.

Diagnoserapporten inneholder informasjon om maskinvare, operativsystem, systemressurspunkter, ressursbruk og alle de andre programmene som er installert på datamaskinen.

Kjør Oppstartsstyrer

Forbedre ytelsen til maskinen ved å styre oppstartselementer og korte ned oppstartstiden

Kjør registeropprydding

Sletter alle unøyaktige og utdaterte oppføringer i Windows-registeret, som kan føre til feil

Kjøre Norton Insight

Søker gjennom filer basert på filens klareringsnivå

Norton Insight gjør søk med Norton Business Suite enklere, raskere og mer effektive.

Kontroller Norton Oppgaver

Vis og kjør listen med Norton-relaterte bakgrunnsoppgaver. Disse oppgavene kjører automatisk for å beskytte datamaskinen.

Du kan også vise og analysere hvordan Norton Business Suite påvirker ytelsen til maskinen. Dette gjør du ved hjelp av CPU-grafen og minnegrafen.

Om Norton Business Suite-søk

Om optimalisering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5311239_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 03/06/2013