Identitetsbeskyttelse, detaljer

Du kan vise statusen til de forskjellige kjennetegnene ved Identitetsbeskyttelse fra vinduet Identitetsbeskyttelse, detaljer.

Når du slår av Beskyttelse mot nettfisking fra vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse, viser Norton 360 Online en advarende status i vinduet Identitetsbeskyttelse, detaljer. Det anbefales at du slår på Beskyttelse mot nettfisking, slik at du er beskyttet kontinuerlig. Du kan slå på Beskyttelse mot nettfisking med alternativet Løs nå i vinduet Identitetsbeskyttelse, detaljer.

Du kan også klikke på alternativet Vis detaljert info i vinduet Identitetsbeskyttelse, detaljer for å se elementene som krever oppmerksomhet.

Følgende tabell viser statusdetaljene for de ulike funksjonene i Identitetsbeskyttelse:

Norton Safe Web

Angir om Norton Safe Web er slått på og beskytter deg mens du surfer på Internett

Hvis du slår av funksjonen Norton Safe Web, vil du ikke kunne se sikkerhetsrangeringen til webområdene du besøker. Norton-rangeringsikonene vises heller ikke ved siden av søkeresultater.

Beskyttelse mot nettfisking

Angir om Beskyttelse mot nettfisking er slått på, og forhindrer deg fra å besøke utrygge webområder

Dersom du slår av Beskyttelse mot nettfisking, beskytter Norton 360 Online deg mot Internett-trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene. Du kan slå på Beskyttelse mot nettfisking med alternativet Løs nå i vinduet Identitetsbeskyttelse, detaljer.

Identity Safe

Angir om Identity Safe er skrudd på.

Hvis Identity Safe er slått av, kan du ikke vise noen av de tilhørende alternativene. Du kan heller ikke bruke Identity Safe-funksjonen mens du surfer på nettet.

Du kan klikke på Konfigurer for å konfigurere Identity Safe. Identity Safe lagrer påloggingsinformasjon, passord og kredittkortnumre trygt og sikkert, og kan automatisk fylle ut skjemaer på trygge webområder

I tillegg kan du bruke følgende alternativer under Du kan :

Sjekke Internett-trusselmåleren

Lærer deg mer om virus og tilknyttede risikoer, samt de mest aktive nye truslene

Bruk koblingen til å åpne Symantec-websiden som inneholder informasjon om ikonene for Symantecs Internett-trusselmåler. Du kan også finne informasjon om de forskjellige formene for trusler og angrep datamaskinen kan bli utsatt for.

Lær om nettfiskingsangrep

Her kan du finne ut mer om nettfiskingsangrep

Bruk denne koblingen til å åpne Symantec-websiden som inneholder informasjon om nettfiskingsangrep.

Styre identitetsbeskyttelse

Her kan du angi innstillingene for identitetsbeskyttelse

Når du klikker på denne koblingen, vises vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Identity Safe

Om Norton Safe Web

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5311209_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011