Installere Norton fra tjenesteleverandøren

Noen Norton-produkter som kommer fra en tjenesteleverandør, kan være installert på flere datamaskiner samtidig. Du kan også kjøpe flere lisenser hvis nødvendig, eller overføre en lisens fra én datamaskin til en annen.

Hvis du har fått tak i Norton fra Comcast, leser duLaste ned og installere den nyeste versjonen av Norton Security Suite.

Laste ned og installere Norton fra nettstedet til tjenesteleverandøren

1. Logg på tjenesteleverandørens nettsted og naviger til siden du opprinnelig lastet ned og installerte Norton fra.

2. Last ned og installer Norton på den nye datamaskinen.

3. Klikk på Aktiver eller Registrer deg nå i hovedvinduet.

4. Klikk på Next (Neste).

5. Dersom du blir bedt om det, oppgir du PIN-koden du fikk fra Internett-leverandøren i feltet Tjeneste-PIN. Merk at de mest gjeldende aktivitetsflytene, PIN-aktiveringen vil være automatisk og du vil ikek bli spurt om å oppgi PIN-kode manuelt.

6. Oppgi et datamaskinnavn dersom du blir bedt om det.

7. Klikk Aktiver. Dersom du har en ledig lisens, aktiveres produktet.

8. Dersom du har brukt opp produktlisensene dine, får du muligheten til å enten kjøpe en ny lisens, eller overføre en av de eksisterende lisensene.

Skjermene kan se forskjellige ut avhengig av hvilket Norton-produkt du for øyeblikket bruker.

For eldre produkter er lisensoverføringsflyt vist på bilde nedenfor:

Gjør ett av følgende:

• Slik kjøper du en ny lisens: Klikk på koblingen under alternativet for å kjøpe en ny lisens, og følg instruksjonene på skjermen.

• Slik overfører du en lisens fra en registrert datamaskin til den nye datamaskinen: Under alternativet for å overføre en lisens, klikker du på Deaktiver ved siden av navnet på datamaskinen du vil overføre lisensen fra.

Overfør lisensen din

Hvis du har installert produktet på en enhet du ikke lenger bruker, kan du kanskje overføre lisensen til en annen enhet.

• Følg instruksjoner på skjermen for å overføre lisensen din.

Laste ned og installerer Norton ved å bruke Norton-kontoen

1. Logg på nettstedet til tjenesteleverandøren, eller finn fram e-posten du mottok da du startet abonnementet på Norton-tjenesten.

2. Logg på Norton-kontoen din.

Hvis du ikke har en Norton-konto, må du gå inn på nettsiden til tjenesteleverandøren for å laste ned Norton-produktet.

3. Klikk på Last ned Norton.

Hvis du ikke har registrert Norton-produktet allerede, klikker du på Jeg har en PIN-kode, skriver inn PIN-koden du fikk av tjenesteleverandøren og klikker på >.

4. Klikk på Godta og last ned i vinduet Installer på denne enheten.

5. Klikk på Lagre eller Lagre fil.

6. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v52746884_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/09/2017