Aktivere Norton Utilities 15.0 etter installering

TRINN 1

Finn aktiveringskoden

• Aktiveringskoden for Norton Utilities 15.0 består av 32 tegn, både tall og bokstaver. Slik finner du aktiveringskoden:

• Dersom du kjøpte en CD-versjon av Norton Utilities, finner du aktiveringskoden på baksiden av hurtigstartkortet i CD-boksen.

• Dersom du kjøpte en nedlastingsversjon av Norton Utilities, finner du aktiveringskoden i e-posten du fikk som bekreftelse på kjøpet av Norton Utilities 15.0.

Det kan hende aktiveringskoden går under navnet "produktnøkkel" eller "aktiveringsnøkkel" i bekreftelsesmeldingen eller bestillingsdetaljene.

TRINN 2

Aktiver Norton Utilities

1. Start Norton Utilities.

Hvis brukerkontokontrollvinduet vises, klikker du på Fortsett.

2. Klikk på Aktiver nå i øverste høyre hjørne av vinduet.

3. Angi navn, e-postadresse og aktiveringskode.

4. Klikk på Aktiver nå.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v52734990_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/02/2012