Behandle Norton-beskyttelsen på My Norton

Du oppretter en Norton-konto når du kjøper eller konfigurerer Norton-produktet. Du kan laste ned abonnementet, behandle enheter, vise ordreinformasjon og mye mer fra kontoen din på My Norton.

Hvordan logger jeg på?

• Du får tilgang til Norton-kontoen på https://my.norton.com.

Du kan også logge på Norton-kontoen fra produktet.

Start Norton-produktet og klikk på Hjelp og deretter på My Norton øverst til høyre på siden.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v52649206_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 09/11/2018