Oversikt over Norton-kontoen

Bruk Norton-kontoen til å administrere Norton-abonnementet ditt. Du kan laste ned abonnementet, behandle enhetene, vise bestillingsinformasjon og oppdatere kontoopplysninger. Du oppretter en Norton-konto når du kjøper eller konfigurerer Norton-produktet.

Hvordan logger jeg på?

• Du får tilgang til Norton-kontoen hvor som helst på https://my.norton.com.

Du kan også logge deg på Norton-kontoen fra produktet ditt. Start Norton-produktet, øverst klikker du på Hjelp og deretter klikker du på Min Norton.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v52649206_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 17/05/2017