Installere Norton Utilities 15.0

TRINN 1

Installer Norton Utilities

1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har programmet på en CD, setter du den inn i CD-stasjonen og klikker på Installer Norton Utilities.

• Hvis du vil laste ned Norton Utilities 15.0, klikker du på nedlastingsknappen.

LAST NED

Straks nedlastingen er ferdig, dobbeltklikker du på filen for å starte installeringen.

2. Klikk på Neste.

3. Les lisensavtalen, og klikk deretter på Jeg godtar avtalen.

Du kan ikke fortsette installeringen hvis du ikke godtar lisensavtalen.

4. Klikk på Neste.

5. Hvis du vil endre installasjonsmappen, klikker du på Bla gjennom og velger den nye installasjonsmappen. Klikk på Neste.

6. Klikk på Installer.

7. Klikk på Fullfør.

Etter at installeringen er utført, starter Smart Update og ser etter tilgjengelige oppdateringer.

8. Merk av for alle tilgjengelige oppdateringer, og klikk deretter på Oppdater.

9. Klikk på Fullfør.

TRINN 2

Aktiver Norton Utilities

Sørg for at du er tilkoblet Internett før du aktiverer Norton Utilities.

1. Start Norton Utilities.

2. Klikk på Aktiver i hovedvinduet i Norton Utilities.

3. Angi navn, e-postadresse og aktiveringskode i produktaktiveringsvinduet, og klikk deretter på Aktiver nå.

Du finner aktiveringskoden i bekreftelsesmeldingen eller på baksiden av hurtigstartkortet i CD-boksen.

Det kan hende aktiveringskoden går under navnet "produktnøkkel" eller "aktiveringsnøkkel" i bekreftelsesmeldingen eller bestillingsdetaljene.

4. Klikk på OK når du får meldingen "Produktaktiveringen er fullført".

Hvis du kjøpte Norton Utilities den 22. oktober 2012 eller senere, har du kjøpt Norton Utilities 16.0. Kontroller at du laster ned og installerer den korrekte versjonen av Norton Utilities som du kjøpte. Kan ikke aktivere Norton Utilities 15.0 med aktiveringskoden for Norton Utilities 16.0.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v52632949_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 30/10/2012