Importere data

Når du har installert Norton 360 Online over en kopi av Norton Password Manager, vises siden for importering av data. Du kan importere data fra en av Norton Password Manager-profilene dine.

Velg profilen du vil importere data fra, skriv inn passordet for profilen, og klikk på Importer.

Passord for WinZip-filer du har lagret i Norton Password Manager importeres ikke til Norton 360 Online. Norton 360 Online lagrer ikke passord for WinZip-filer, da passordene sjelden brukes om igjen.

Hvis du ikke vil importere data, klikker du Hopp over.

Om Identity Safe

Om Identity Safe-hvelv

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5203199_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/02/2011