Norton Identity Safe

Norton Identity Safe hjelper deg med å lagre og administrere sensitive personlige opplysninger som påloggingsinformasjon, personopplysninger og økonomiske opplysninger. Identity Safe krypterer og lagrer alle de følsomme opplysningene dine i et skybasert hvelv. Du har tilgang til dette skybaserte hvelvet med et passord fra en datamaskin, bærbar datamaskin, nettbrett, smarttelefoner og nettstedet til Norton Identity Safe.

I tillegg til å være et oppbevaringssted for sensitiv informasjon, gjør Identity Safe følgende:

• Beskytter deg mot identitetstyveri og bedragerske eller mistenkelige nettsteder når du utfører elektroniske transaksjoner.

• Gjør det enkelt å fylle inn skjemaer og kredittkortinformasjon.

• Gjør det enkelt å ta med deg og bruke de sensitive opplysningene hvor som helst.

Vanlige spørsmål

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5203190_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016