Velkommen til Norton Identity Safe

Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner.

Følgende funksjoner i Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av sensitiv informasjon:

Påloggingsinformasjon

Lagrer påloggingsinformasjon, som nettbankinformasjon, brukernavn til e-post eller passord.

Adresser

Lagrer personlige opplysninger, som navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok

Lagrer finansopplysninger, som kredittkortinformasjon, bankkontoinformasjon og kredittbetalingsdetaljer.

Merknader

Lagrer all tekst du angir til fremtidig bruk.

I tillegg til at det er et oppbevaringssted for sensitiv informasjon, har Identity Safe følgende funksjoner:

• Beskyttelse mot identitetstyveri når du utfører elektroniske transaksjoner. Beskyttelse mot nettfisking tilbyr i tillegg beskyttelse mot bedragerske/mistenkelige nettsteder når du utfører elektroniske transaksjoner.

• Administrasjon av kortinformasjon når du har flere kredittkort.

• Sikrer data du har lagret på datamaskinen. Når du lagrer data i et lokalt hvelv, kan det hindre at Identity Safe-data på datamaskinen misbrukes. Et lokalt hvelv er knyttet til én enkelt brukerkonto i Windows.

Identitetstyver bruker ofte svindelnettsteder til å prøve å lure deg til å oppgi personlige opplysninger. Disse områdene kan være kamuflert som handlesider eller sider for økonomiske transaksjoner. Norton Business Suite hjelper til å sikre deg mot identitetstyveri ved å verifisere nettstedene du besøker.

Med Beskyttelse mot nettfisking, Norton Safe Web og Identity Safe i Norton Business Suite kan du surfe på Internett og utføre transaksjoner på nett trygt og sikkert.

Om Identity Safe-hvelv

Konfigurere innstillinger for Identity Safe

Om påloggingsinformasjon

Om adresser

Om Lommebok

Om Merknader

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.