Søke i Sikkerhetslogg

Du kan søke i elementer som er oppført i Sikkerhetsloggen. Du kan bruke Hurtigsøk til å finne elementer raskt ved hjelp av et nøkkelord eller navnet på en sikkerhetsrisiko. Hvis du vil studere alle elementene i sikkerhetsloggen som er tilknyttet en bestemt sikkerhetsrisiko, kan du filtrere elementene ved hjelp av Hurtigsøk. Hvis du for eksempel vil vise alle varslingene Auto-Protect har generert, kan du skrive inn "Auto-Protect" og filtrere listen.

Du kan slette søkeresultatene og gå tilbake til den aktuelle sikkerhetsloggen ved å klikke på det svarte krysset (x) i feltet Hurtigsøk.

Hurtigsøk fungerer bare i gjeldende visning. Hvis du vil søke gjennom alle elementene i Sikkerhetsloggen, må du velge visningen Alle loggelementer.

Slik søker du i Sikkerhetslogg:

1. Angi navnet på elementet du vil søke etter i tekstboksen Hurtigsøk i vinduet Sikkerhetslogg.

2. Klikk på Kjør.

Om Sikkerhetslogg

Vise elementer i Sikkerhetslogg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5187739_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 11/03/2011