Vise elementer i Sikkerhetslogg

Sikkerhetsloggen inneholder en logg over alle aktivitetene som Norton utfører på datamaskinen. Dette gjelder varsel og meldinger, søkeresultater, isolerte elementer eller aktiviteter for filopprydding. Noen versjoner av Norton inkluder også aktiviteter for sikkerhetskopi og brannmur.

Hvis du vil lære om en handling som Norton foretok, kan du vise detaljene i Sikkerhetsloggen.

Vise elementer i Sikkerhetslogg

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Logg i Norton-produktets hovedvindu.

2. Velg typen aktive du vil vise i Sikkerhetslogg, fra rullegardinlisten Vis.

3. Klikk på en rad for å vise detaljene om det aktuelle elementet.

4. Dobbeltklikk en rad eller velg Flere alternativer for å åpne Avanserte detaljer om sikkerhetsloggen i vinduet File Insight.

I disse vinduene kan du se flere detaljer om aktiviteten og foreta en handling på en aktivitet hvis nødvendig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v5187720_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016