Melding: «Gjenoppretting ufullstendig» eller «Systemgjenoppretting mislyktes ...» når jeg kjører Windows-systemgjenoppretting med et Norton-produkt installert

Dette problemet kan skyldes en sikkerhetsfunksjon i Norton-produktet som forhindrer at eksterne programmer kan endre det. Denne sikkerhetsfunksjonen kan forhindre Windows Systemgjenoppretting fra å endre Norton-filer, og dette fører til beskjeden Gjenoppretting ufullstendig.

Du løser dette problemed ved å slå av Norton manipuleringsbeskyttelse før du kjører Windows Systemgjenoppretting.

TRINN 1

Slå av Norton manipuleringsbeskyttelse midlertidig

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• For Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: På fanen Generelt, under Produktsikkerhet, ved siden av Norton Product Tamper Protection, klikker du på statusindikatoren for å slå den av.

• For Norton 360: På fanen Innstillnger, under Hurtigkontroller, fjerner du avkrysningen for Norton Tamper Protection.

4. På vinduet Sikkerhetsforespørsler, under rullegardinlisten Velg varighet, velger du Permanent og klikker på OK.

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk eller Lukk.

6. Klikk på OK.

TRINN 2

Kjør Windows Systemgjenoppretting

1. Kjør Windows Systemgjenoppretting på nytt.

2. Følg instruksjonene på Internett for ditt operativsystem for å fullføre Windows-systemgjenopprettingen.

TRINN 3

Slå på Norton Manipuleringsbeskyttelse

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Avhengig av Norton-produktet gjør du ett av følgende:

• For Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: På fanen Generelt, under Produktsikkerhet, ved siden av Norton Product Tamper Protection, klikker du på statusindikatoren for å slå den .

• For Norton 360: På fanen Innstillnger, under Hurtigkontroller, krysser du av for Norton Tamper Protection.

4. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk eller Lukk.

5. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v51118464_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 21/10/2013