Feilmeldingen «Ugyldig produktnøkkel»

Produktnøkkelen du anga, er ikke gyldig, og kan ikke brukes til å aktivere produktet. Produktaktivering er nødvendig for å starte abonnementet og vedlikeholde beskyttelsen som Norton-produktet gir. Her finner du noen mulige løsninger som kan hjelpe deg med å aktivere produktet.

Pass på at produktnøkkelen er riktig skrevet

• Skriv produktnøkkelen igjen. Pass på at du skriver den eksakt som den står.

Produktnøkkelen er på aktiveringskortet eller på baksiden av CD-konvolutten som produktet kom i. Den består av fem sett av tall- og bokstavsettkombinasjoner. Eksempel:

• AB12C-EFG3H-4IJ5K-L6MN8-OP9QR

Produktnøkkelen kan bare brukes med den nyeste versjonen av produktet

Nøkkelen er ugyldig

• Hvis du ikke kjøpte nøkkelen direkte fra Norton Online Store eller en annen klarert kilde, er det mulig at nøkkelen du har mottatt, ikke er gyldig for aktivering av et Norton-abonnement.

Vi anbefaler at du returnerer produktet der du kjøpte det for å få hjelp.

Kontakt Norton kundestøtte for videre hjelp

• Hvis du kjøpte direkte fra Norton Online Store eller en annen klarert forhandler, og ingen av trinnene ovenfor løste problemet, kontakter du Norton kundestøtte med kjøpsbeviset for videre hjelp.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v51047169_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 04/09/2017