Løs nå

Når du klikker på Løs nå i hovedvinduet, aktiverer Norton Business Suite alle viktige funksjoner, og beskytter datamaskinen mot alle typer virus og trusler.

I vinduet Løs nå ser du status for beskyttelsesfunksjonene som er slått av, men bør være slått på for å beskytte datamaskinen fullstendig. Noen viktige funksjoner er Auto-Protect, SONAR-beskyttelse, Antispionprogram, Smart brannmur, Inntrengingsforhindring, Nettleserbeskyttelse og E-postbeskyttelse.

Kolonnen Element viser de ulike Norton Business Suite-funksjonene. Status -kolonnen viser gjeldende status for beskyttelsesfunksjonen.

Det kan hende du må følge instruksjonene på skjermen for å løse eventuelle problemer.

Reagere på statusindikatorer for sikkerhet

Om å holde datamaskinen trygg

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v48063189_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 26/07/2011