Slå Stillemodus på eller av

Du kan slå på stillemodus manuelt for en viss periode før du utfører viktige oppgaver på datamaskinen. Du kan slå på stillemodus manuelt så lenge det er tillatt. Norton-produktikonet viser at manuell stillemodus er slått på i systemstatusfeltet, helt til høyre på oppgavelinjen. Norton-produktet gir deg beskjed når manuell stillemodus er slått av. Etter at manuell stillemodus er slått av, viser Norton-produktet også varsler hvis det oppdaget noen sikkerhetsaktiviteter som oppsto mens stillemodus var aktivert.

Du kan slå manuell stillemodus av og på fra vinduet Administrasjonsinnstillinger, ved hjelp av Hurtigkontroller i Innstillinger -vinduet. Du kan også slå manuell stillemodus av eller på via ikonet til Norton-produktet i systemstatusfeltet.

Slå manuell stillemodus på eller av fra vinduet Administrasjonsinnstillinger

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Innstillinger for manuell stillemodus, i raden Stillemodus, flytter du På/av -bryteren til eller Av.

4. Når du skal slå av Stillemodus, gjør du følgende:

I dialogboksen Slå på stillemodus, i rullegardinlisten Velg varighet, velger du hvor lenge du vil at Stillemodus skal være aktivert.

5. Klikk på Bruk i Innstillinger-vinduet.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lukk.

Slå Stillemodus på eller av fra systemstatusfeltet

1. Høyreklikk på Norton-produktikonet i systemstatusfeltet på oppgavelinjen i Windows, og gjør ett av følgende:

• Hvis du vil slå på Stillemodus, klikker du på Slå på stillemodus. Deretter velger du hvor lenge du vil at Stillemodus skal være aktivert, i rullegardinlisten Velg varighet.

• Klikk på Slå av stillemodus for å slå av stillemodus.

2. Klikk på OK.

Slå Stillemodus fra Hurtigkontroller av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Fjern avmerkingen ved Stillemodus for å slå av stillemodus.

• Slik slår du på stillemodus: Merk av for Stillemodus, velg hvor lenge du vil at stillemodus skal være på, fra Slå på stillemodus -dialogboksen. Klikk så på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v47725648_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/06/2017