Slå stillemodus av og på manuelt

Du kan slå på stillemodus manuelt for en viss periode før du utfører viktige oppgaver på datamaskinen. Du kan aktivere stillemodus i perioder på én time, to timer, fire timer, seks timer eller ett døgn. Norton Business Suite-ikonet viser at manuell stillemodus er slått på i systemstatusfeltet, helt til høyre på oppgavelinjen. Norton Business Suite gir deg også beskjed når manuell stillemodus er slått av. Etter at manuell stillemodus er slått av, viser Norton Business Suite også varsler hvis det oppdaget noen sikkerhetsaktiviteter som oppsto mens stillemodus var aktivert.

Du kan slå manuell stillemodus av og på fra vinduet Administrasjonsinnstillinger, ved hjelp av Hurtigkontroller i Innstillinger -vinduet eller fra Norton Oppgaver -vinduet. Du kan også slå manuell stillemodus av eller på med Norton Business Suite-ikonet i systemstatusfeltet.

Slik slår du på manuell stillemodus fra vinduet Administrasjonsinnstillinger :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til Innstillinger for stillemodus og flytt Av/på -bryteren til venstre mot i raden Stillemodus (manuelt).

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. I dialogboksen Slå på stillemodus i Velg varighet -rullegardinlisten velger du hvor lenge du vil at manuell stillemodus skal være aktivert, og klikker deretter på OK.

6. Klikk på Lukk.

Slik slår du av manuell stillemodus fra vinduet Administrasjonsinnstillinger :

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gå til Innstillinger for stillemodus og flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av i raden Stillemodus (manuelt).

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Slik slår du på stillemodus fra systemstatusfeltet:

1. I systemstatusfeltet på oppgavelinjen høyreklikker du på Norton Business Suite-ikonet, og klikker deretter på Slå på stillemodus.

2. I dialogboksen Slå på stillemodus i Velg varighet -rullegardinlisten velger du hvor lenge du vil at manuell stillemodus skal være aktivert, og klikker deretter på OK.

Slik slår du av manuell stillemodus fra systemstatusfeltet:

• I systemstatusfeltet på oppgavelinjen høyreklikker du på Norton Business Suite-ikonet, og klikker deretter på Slå av stillemodus.

Slik aktiverer eller deaktiverer du manuell stillemodus fra hurtigkontroller

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Under Hurtigkontroller i vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Fjern avmerkingen ved Stillemodus for å slå av stillemodus.

• Slik slår du på stillemodus: Merk av for Stillemodus, velg hvor lenge du vil at stillemodus skal være på, fra Slå på stillemodus -dialogboksen. Klikk så på OK.

Om Stille modus

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v47725648_N360_Business_CC_2014_no_no