Sikret av Norton

Symantec analyserte webområdet og fant ut at det er VeriSign-merket. Webområdet har et SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer) som gis av VeriSign. Dette betyr at området er trygt å besøke. Symantec kategoriserer handleområder som er VeriSign-merkede som Norton-sikrede webområder.

Popup-vinduet Norton områdesikkerhet inneholder detaljer om det totale antallet datamaskintrusler, identitetstrusler, irritasjonsmomenter og sikkerhetstrusler knyttet til e-handel som kan finnes på webområdet. Det gir også informasjon om handlesikkerheten for webområder som foretar nettbaserte transaksjoner.

Informasjon om handlesikkerhet inkluderer blant annet webområdets betalingsbeskyttelse og personvern. Popup-vinduet Norton Områdesikkerhet varsler i tillegg fra om webområdet er en legitim bedrift.

Popup-vinduet Norton områdesikkerhet viser et sammendrag av følgende:

Datamaskintrusler

Viser det totale antallet datamaskintrusler, f.eks. virus, trojanere og ormer på området.

Datamaskinen kan bli infisert når du besøker webområder med datamaskintrusler.

Identitetstrusler

Viser det totale antallet identitetstrusler, f.eks. virus, trojanere, ormer og tasteloggere på området.

Identitetstrusler stjeler sensitive opplysninger som kredittkortdetaljer og passord.

Irritasjonsmomenter

Viser det totale antallet irritasjonsmomenter, f.eks. sporingsprogrammer, popup-vinduer, hackerverktøy, vitseprogrammer og andre villedende programmer på området.

Irritasjonsmomentene kan installere uønsket programvare på datamaskinen, uten å be deg om lov.

Sikkerhetstrusler ved e-handel

Viser informasjon om sikkerheten til e-handelen på området.

Ved hjelp av informasjon disse truslene, kan du finne ut følgende før du besøker området:

• Om en nettbedrift selger forfalskninger.

• Om retningslinjene deres for håndtering av personopplysninger som kredittkortdetaljer, er sikret.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om denne websiden. Du kan også bruke dette alternativet til å gi tilbakemelding angående dette webområdet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Alternativet Full rapport vises kun når du slår på funksjonen Norton Safe Web.

Om beskyttelse mot nettfisking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v47659030_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/04/2011