Sikret av Norton

Symantec analyserte webområdet og fant ut at det er VeriSign-merket. Nettstedet har et SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer) som er utstedt av VeriSign. Dette betyr at området er trygt å besøke. Symantec kategoriserer handleområder som er VeriSign-merkede, som Norton-sikrede webområder.

Popup-vinduet Områdesikkerhet inneholder detaljer om det totale antallet Datamaskintrusler, Identitetstrusler, Irritasjonsmomenter og Sikkerhetstrusler ved e-handel som kan finnes på nettstedet. Det gir også informasjon om handlesikkerheten for nettsteder som foretar nettbaserte transaksjoner.

Informasjon om handlesikkerhet inkluderer blant annet nettstedets betalingsbeskyttelse og personvern. Popup-vinduet Områdesikkerhet varsler i tillegg om nettstedet driver en legitim virksomhet.

Popup-vinduet områdesikkerhet viser et sammendrag av følgende:

Datamaskintrusler

Viser det totale antallet datamaskintrusler, f.eks. virus, trojanere og ormer på nettstedet.

Datamaskinen kan bli infisert når du besøker nettsteder med datamaskintrusler.

Identitetstrusler

Viser det totale antallet identitetstrusler, f.eks. virus, trojanere, ormer og tasteloggere på nettstedet.

Identitetstrusler stjeler sensitive opplysninger som kredittkortdetaljer og passord.

Irritasjonsmomenter

Viser det totale antallet irritasjonsmomenter, f.eks. sporingsprogrammer, popup-vinduer, hackerverktøy, vitseprogrammer og andre villedende programmer på nettstedet.

Irritasjonsmomentene kan installere uønsket programvare på datamaskinen, uten å be deg om lov.

Sikkerhetstrusler ved e-handel

Viser informasjon om sikkerheten til e-handelen på nettstedet.

Ved hjelp av informasjon om disse truslene, kan du finne ut følgende før du besøker nettstedet:

• Om en nettbedrift selger forfalskninger.

• Om retningslinjene deres for håndtering av personopplysninger som kredittkortdetaljer, er sikret.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke dette alternativet til å gi tilbakemelding angående dette nettstedet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Alternativet Full rapport vises kun når du slår på funksjonen Norton Safe Web.

Om beskyttelse mot nettfisking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v47659030_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 26/07/2013