Høyrisiko

Datamaskinen må være koblet til Internett for at Norton 360 Online skal holdes oppdatert. Symantecs produkter laster jevnlig ned og installerer de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene fra Symantecs servere. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot de siste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer.

Om datamaskinen ikke koblet til Internett, kan ikke Norton 360 Online laste ned de nyeste definisjonene og produktoppdateringene. Derfor kan det hende at datamaskinen ikke er beskyttet mot de nyeste Internett-truslene og sikkerhetsrisikoene.

Norton 360 Online sjekker tjenestestatusen din opp mot Symantec-serverne.

Om LiveUpdate

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v46072236_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/11/2011