Høyrisiko

Datamaskinen må være koblet til Internett for at Norton Business Suite skal holdes oppdatert. Symantecs produkter laster jevnlig ned og installerer de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene fra Symantecs servere. Disse oppdateringene beskytter datamaskinen mot de siste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer.

Om datamaskinen ikke koblet til Internett, kan ikke Norton Business Suite laste ned de nyeste definisjonene og produktoppdateringene. Derfor kan det hende at datamaskinen ikke er beskyttet mot de nyeste Internett-truslene og sikkerhetsrisikoene.

Norton Business Suite sjekker tjenestestatusen din opp mot Symantec-serverne.

Om LiveUpdate

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v46072236_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/04/2012