Slå Norton Safe Web på eller av

Norton Safe Web beskytter deg når du surfer, søker og handler på nett med Internet Explorer, Firefox og Chrome. Det analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og angir om de er fri for trusler. Det viser rangeringsikoner for nettstedene ved siden av søkeresultatene, så du vet om et nettsted er skadelig før du går inn på det.

Standardinnstillingen er at Norton Safe Web er aktivert og alle Safe Web-alternativer er skrudd på. Dette er det anbefalte alternativet.

Slå Norton Safe Web på eller av

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på ID-innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Under Trygg surfing, i raden Norton Safe Web, flytter du / av -bryteren til Av eller .

3. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45748162_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016