Slå Norton Safe Web av og på

Norton Safe Web beskytter deg når du surfer, søker og handler på nett med Internet Explorer, Firefox og Chrome. Det analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og angir om de er fri for trusler. Det viser rangeringsikoner for nettstedene ved siden av søkeresultatene, så du vet om et nettsted er skadelig før du går inn på det.

Slå av eller på Norton Safe Web fra utvidelsessiden i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. I alternativet Innstillinger går du til Flere verktøy og klikker på Utvidelser.

4. Hvis Norton Safe Web er aktivert, går du til siden Utvidelser og fjerner avmerkingen for alternativet Aktivert.

Hvis Norton Safe Web er deaktivert, merker du av for alternativet Aktivert.

5. Start Google Chrome på nytt.

Slå av og på Norton Safe Web fra Tillegg-siden i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klikk på Tillegg på Firefox-menyen.

3. Gå til fanen Utvidelser og klikk på Aktiver.

Hvis Norton Safe Web ikke er nedtonet, klikker du på Deaktiver.

4. Start Mozilla Firefox på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v45748162_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018