Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Norton Safe Web beskytter datamaskinen mens du surfer på Internett med Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Det analyserer sikkerhetsnivåene på webområdene du besøker og angir om webområdene er fri for trusler. Det bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat. Områderangeringsikonene melder fra dersom et webområde er skadelig før du går inn på det.

Du kan aktivere eller deaktivere Norton Safe Web under Trygg surfing i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse.

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Norton Safe Web gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå av Norton Safe Web, går du til raden Norton Safe Web og flytter Av / -bryteren til høyre mot Av.

• Hvis du vil slå på Norton Safe Web, går du til raden Norton Safe Web og flytter Av / -bryteren til venstre mot .

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45748162_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011