Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Norton Safe beskytter datamaskinen mens du surfer på Internett med Internet Explorer, Firefox eller Chrome. Det analyserer sikkerhetsnivåene på nettstedene du besøker, og angir om de er fri for trusler. Det bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat. Områderangeringsikonene melder fra dersom et nettsted er skadelig før du går inn på det.

Du kan aktivere eller deaktivere Norton Safe Web under Trygg surfing i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse.

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Norton Safe Web gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå av Norton Safe Web, flytter du Av / -bryteren til høyre til Av.

• Hvis du vil slå på Norton Safe Web, flytter du Av / -bryteren til venstre til .

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Om Norton Safe Web

Om Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45748162_N360_Business_CC_2014_no_no