Slå Norton Safe Web av og på

Norton Safe Web beskytter deg når du surfer, søker eller handler på nettet ved hjelp av nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Apple Safari. Funksjonen analyserer sikkerhetsnivåene for nettstedene du besøker, og angir om de er fri for trusler.

Norton Safe Web viser vurderingsikoner ved siden av søkeresultatene, slik at du vet om et nettsted er skadelig.

Meldingen: «Risikoutsatt nettsurfing» vises i Norton-hovedvinduet hvis Norton Safe Web-utvidelsen ikke er installert eller er deaktivert i standardleseren. Du kan løse dette problemet ved å klikke på Løs nå i hovedvinduet i Norton. Du omdirigeres til butikken for standard leserutvidelser. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web-utvidelsen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v45748162
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 19/08/2020