Slå Norton Safe Web av og på

Norton Safe Web beskytter deg når du surfer, søker eller handler på nettet ved hjelp av nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Apple Safari. Funksjonen analyserer sikkerhetsnivåene for nettstedene du besøker, og angir om de er fri for trusler.

Hvis du ser meldingen Nettleseren er risikoutsatt i hovedvinduet i Norton-produktet, er det mulig at Norton Safe Web-utvidelsen ikke er installert eller at den er deaktivert i standardleseren. Du kan løse dette problemet ved å klikke på Løs nå i hovedvinduet i Norton-produktet. Du omdirigeres til butikken for standard leserutvidelser. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web-utvidelsen.

Hvis søylen for Internett-sikkerhet er nedtonet i hovedvinduet i Norton-produktet, kan du legge til og aktivere Norton-leserutvidelsene i nettleserne. Hvis du vil vite mer, kan du lese Løse problemer med at søylen for Internett-sikkerhet er nedtonet i hovedvinduet i Norton-produktet.

Hvis du vil slå av utvidelsen for Norton Safe Web, velger du ett av følgende (avhengig av nettleseren):

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v45748162
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 10/08/2021