Beskyttelse mot nettfisking

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre nettsteder. Funksjonen mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivået på alle nettstedene du besøker, og viser resultatene i popup-vinduet Norton Safe Web Beskyttelse mot nettfisking blokkerer i tillegg forsøk på å besøke nettsteder som er bekreftet som bedragerske.

Popup-vinduet Norton Safe Web forteller deg om nettstedet du besøker, er sikkert eller ikke.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v45748153_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018