Slå Beskyttelse mot nettfisking av eller på

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre nettsteder. Funksjonen mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivået på alle nettstedene du besøker, og viser resultatene i popup-vinduet Norton Safe Web Beskyttelse mot nettfisking blokkerer i tillegg forsøk på å besøke nettsteder som er bekreftet som bedragerske.

Vinduet Norton nettstedsikkerhet forteller deg om nettstedet du besøker, er trygt eller utrygt.

Du kan aktivere eller deaktivere Beskyttelse mot nettfisking under Trygg surfing i vinduet Innstillinger for identitetssikkerhet

Slå Beskyttelse mot nettfisking av eller på

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Identitet. Deretter klikker du på ID-innstillinger.

2. Under Trygg surfing, i raden Beskyttelse mot nettfisking, flytter du / av -bryteren til Av eller .

3. Klikk på Bruk.

4. Hvis du blir bedt om det, velger du hvor lenge du vil at Beskyttelse mot nettfisking skal være deaktivert, og klikker på OK.

5. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45748153_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/03/2017