Slå Beskyttelse mot nettfisking av og på

Beskyttelse mot nettfisking beskytter deg mot å besøke usikre nettsteder. Beskyttelse mot nettfisking i Norton Business Suite analyserer sikkerhetsnivået på nettstedene du besøker, og viser sikkerhetsopplysninger i popup-vinduet Områdesikkerhet. Beskyttelse mot nettfisking blokkerer i tillegg forsøk på å besøke webområder som er bekreftet som bedragerske.

Vinduet områdesikkerhet forteller deg om webområdet du besøker, er trygt eller utrygt.

Du kan aktivere eller deaktivere Beskyttelse mot nettfisking under Trygg surfing i vinduet Innstillinger for identitetsbeskyttelse

Aktivere eller deaktivere Beskyttelse mot nettfisking

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Identitetsbeskyttelse under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Beskyttelse mot nettfisking gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå av beskyttelse mot nettfisking, går du til raden Beskyttelse mot nettfisking og flytter Av / -bryteren til høyre mot Av.

• Hvis du vil slå på beskyttelse mot nettfisking, går du til raden Beskyttelse mot nettfisking og flytter Av / -bryteren til venstre mot .

4. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

5. Klikk på Lukk.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om beskyttelse mot nettfisking

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45748153_N360_Business_CC_2014_no_no