Om Norton Bootable Recovery Tool

Norton Bootable Recovery Tool søker etter og fjerner virus, spionprogrammer og andre sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen. Det kan hende at datamaskinen er infisert med virus dersom du opplever noen av de følgende symptomene:

• Du kan ikke installere Norton 360 Online.

• Du kan ikke starte opp datamaskinen.

• Datamaskinen er veldig treg.

Norton Bootable Recovery Tool er integrert med forhåndsinstallasjonsmiljøet for Windows (WinPE). Du kan dermed kun kjøre Norton Bootable Recovery Tool fra en CD, DVD eller USB-nøkkel. Du må bruke veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool til å lage en CD, DVD eller USB-nøkkel med Norton Bootable Recovery Tool på.

Du kan ikke kjøre Norton Bootable Recovery Tool i WinPE lenger enn 72 timer. Hvis du kjører Norton Bootable Recovery Tool i WinPE lenger enn 72 timer, starter datamaskinen på nytt uten forvarsel.

Du kan bruke dette mediet til å gjenopprette en datamaskin som er infisert med virus eller andre sikkerhetstrusler. Dette sikkerhetsprogrammet erstatter ikke kontinuerlig sanntidsbeskyttelse mot de nyeste virusene og sikkerhetsrisikoene. Du må sørge for å installere, eller fortsette å bruke, Norton 360 Online, for å beskytte datamaskinen mot fremtidig infisering.

Norton Bootable Recovery Tool oppdager og løser følgende sikkerhetstrusler:

Virus

Programmer som infiserer et annet program, oppstartsektoren, partisjonssektoren eller et dokument, ved å sette seg inn i eller hefte seg ved mediet. De fleste virus kopierer seg bare, men mange skader også.

Trojanske hester

Programmer som inneholder skadelig kode forkledd som, eller skjult i, noe som i utgangspunktet ser harmløst ut, f.eks. et spill eller et verktøy.

Hacker-verktøy

Verktøy som brukes av en hacker for å få uautorisert tilgang til datamaskinen. En type hackerverktøy som kalles en tastetrykklogger, sporer og lagrer oppføringer over individuelle tastetrykk, og kan sende denne informasjonen tilbake til hackeren.

Spionprogrammer

Programmer som kan gjennomsøke systemer eller overvåke aktivitet og overføre informasjonen til andre datamaskiner eller steder i cyberspace.

Reklameprogrammer

Programmer som legger til rette for levering av reklameinnhold gjennom et eget vindu, eller ved å bruke grensesnittet til et annet program.

Sporingsprogrammer

Programmer som sporer systemaktivitet eller brukernes vaner, og sender denne informasjonen videre til tredjepartsorganisasjoner. Informasjonen som samles inn av slike programmer er verken personlig eller konfidensiell. Sporingsprogrammer installeres med samtykke fra brukeren, og kan også være en del av annen programvare som installeres av brukeren.

Laste ned veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45285481_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/04/2011