Rediger element

Du kan redigere elementer i Norton 360 Online-vinduet Sanntidsutelatelser. I dialogboksen Rediger element kan du redigere elementet som du la til vinduet Sanntidsutelatelser. Du kan også gå til mappeplasseringen og velge elementet. I tillegg kan også velge om undermapper skal inkluderes eller utelates i vinduet Sanntidsutelatelser.

Du kan legge inn utelatelser for stasjoner, mapper, filgrupper eller enkeltfiler på følgende måte:

C:\Programfiler\

Utelater alle filer i mappen Programfiler på C-stasjonen

\Programfiler

Utelater alle filer i mappen Programfiler på alle stasjoner (for eksempel C:\Programfiler og D:\Programfiler)

C:\mittprogram.exe

Utelater filen mittprogram.exe på C-stasjonen

mittprogram.exe

Utelater filen mittprogram.exe i alle mapper på alle stasjoner

Hvis du angir den fullstendige banen til en fil (for eksempel C:\mittprogram.exe), og senere flytter eller gir nytt navn til filen, vil utelatelsen slutte å virke.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om Sanntidsutelatelser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45182369_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 21/03/2011