Rediger element

Du kan redigere elementer i Norton Business Suite-vinduet Sanntidsutelatelser. I vinduet Rediger element kan du redigere elementet som du la til i vinduet Sanntidsutelatelser. Du kan også gå til mappeplasseringen og velge elementet. I tillegg kan også velge om undermapper skal inkluderes eller utelates i vinduet Sanntidsutelatelser.

Du kan tildele utelatelser til lokale stasjoner, mapper, filgrupper, enkeltfiler eller nettverksstasjoner. Du må angi den nøyaktige banen til elementet du vil legge til i utelatelseslisten. Hvis du legger til en nettverksstasjon i utelatelseslisten, må du kontrollere at stasjonen er tilkoblet datamaskinen.

Hvis du flytter eller endrer navn på en fil eller mappe du har lagt til i utelatelseslisten, vil ikke utelatelsen fungere.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om Sanntidsutelatelser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45182369_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 26/07/2013