Rediger element

Du kan redigere elementer i Norton 360 Online-vinduet Søkeutelatelser. I dialogboksen Rediger element kan du redigere elementet som du la til vinduet Søkeutelatelser. Du kan også gå til mappeplasseringen og velge elementet. Du kan også velge om undermapper skal inkluderes eller utelates i vinduet Søkeutelatelser.

Du kan legge inn utelatelser for stasjoner, mapper, filgrupper eller enkeltfiler på følgende måte:

C:\Programfiler\

Utelater alle filer i mappen Programfiler på C-stasjonen

\Programfiler

Utelater alle filer i mappen Programfiler på alle stasjoner (for eksempel C:\Programfiler og D:\Programfiler)

C:\mittprogram.exe

Utelater filen mittprogram.exe på C-stasjonen

mittprogram.exe

Utelater filen mittprogram.exe i alle mapper på alle stasjoner

Hvis du angir den fullstendige banen til en fil (for eksempel C:\mittprogram.exe), og senere flytter eller gir nytt navn til filen, vil utelatelsen slutte å virke.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om jokertegn

Om Sanntidsutelatelser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45181510_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 17/02/2011