Sikkerhetsforespørsel - Beskyttelsesvarsel

Når du skrur av alternativet Norton manipuleringsbeskyttelse i vinduet Innstillinger, er ikke Norton 360 Online-filene beskyttet mot uautorisert tilgang. Norton manipuleringsbeskyttelse forhindrer at eksterne programmer kan endre Norton-produktet.

Det kan imidlertid hende at du ved visse anledninger trenger å deaktivere Norton manipuleringsbeskyttelse. Du kan for eksempel ikke kjøre Windows Systemgjenoppretting på datamaskinen når Norton manipuleringsbeskyttelse er aktivert. Du må deaktivere Norton manipuleringsbeskyttelse midlertidig for å kjøre en vellykket Windows Systemgjenoppretting.

Hvis du vil skru av Norton manipuleringsbeskyttelse, bør du kun deaktivere funksjonen midlertidig og passe på at den blir skrudd på igjen.

I rullegardinmenyen Velg varighet i dette vinduet velger du hvor lenge du vil at Norton manipuleringsbeskyttelse skal være deaktivert.

Du kan slå på Norton manipuleringsbeskyttelse manuelt før den angitte varigheten løper ut, for å sørge for at datamaskinen fortsatt er beskyttet.

Om Norton manipuleringsbeskyttelse

Aktivere eller deaktivere Norton manipuleringsbeskyttelse

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45135292_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/02/2011