Sikkerhetsforespørsel - Beskyttelsesvarsel

Symantecs produkter laster jevnlig ned de nyeste definisjons- og produktoppdateringene fra Symantecs servere. Definisjonsoppdateringene beskytter datamaskinen mot de siste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer. Symantecs produkter hjelper deg med å hente og installere disse oppdateringene med LiveUpdate-teknologi.

Når automatisk LiveUpdate er deaktivert, er ikke datamaskinen beskyttet mot de nyeste Internett-truslene og sikkerhetsrisikoene. Når du deaktiverer Automatisk LiveUpdate, må du derfor passe på at du bare deaktiverer funksjonen midlertidig.

Du kan bruke rullegardinlisten i dette vinduet til å velge hvor lenge du vil at Automatisk LiveUpdate skal være slått av. Du kan også aktivere Automatisk LiveUpdate manuelt når som helst.

Om LiveUpdate

Om program- og definisjonsoppdateringer

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45134001_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/02/2011