Sikkerhetsforespørsel - Beskyttelsesvarsel

Symantecs produkter laster jevnlig ned de nyeste definisjons- og produktoppdateringene fra Symantecs servere. Definisjonsoppdateringene beskytter datamaskinen mot de siste virusene og ukjente sikkerhetsrisikoer. Symantecs produkter hjelper deg med å hente og installere disse oppdateringene med LiveUpdate-teknologi.

Når automatisk LiveUpdate er deaktivert, er ikke datamaskinen beskyttet mot de nyeste Internett-truslene og sikkerhetsrisikoene. Produktet er ikke oppdatert til den nyeste tilgjengelige versjonen av Norton Business Suite. Når du deaktiverer Automatisk LiveUpdate, må du derfor passe på at du bare deaktiverer funksjonen midlertidig.

Du kan bruke rullegardinlisten i dette vinduet til å velge hvor lenge du vil at Automatisk LiveUpdate skal være slått av. Du kan også aktivere Automatisk LiveUpdate manuelt når som helst.

Om LiveUpdate

Om program- og definisjonsoppdateringer

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45134001_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 03/01/2013