Slå Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter av eller på

Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter beskytter Norton-produktfilene mot angrep eller endringer fra virus eller andre ukjente trusler. Du kan beskytte produktet ditt fra utilsiktet modifikasjon eller sletting ved å beholde Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter -alternativet aktivert.

Hvis du vil slå av Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter midlertidig, kan du deaktivere det for et spesifisert tidsrom.

Du kan ikke kjøre Systemgjenoppretting på datamaskinen når Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter er aktivert. Du må deaktivere Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter midlertidig for å kjøre en vellykket Systemgjenoppretting.

Slå Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Produktsikkerhet, i raden Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter, flytter du På/av -bryteren til Av eller .

4. Klikk på Bruk.

5. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før funksjonen slås av, og klikker på OK.

6. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45039253_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016