Aktivere eller deaktivere Norton manipuleringsbeskyttelse

Norton manipuleringsbeskyttelse beskytter Norton 360 Online-filene mot angrep eller endringer fra virus eller andre ukjente trusler. Du kan beskytte produktet ditt fra utilsiktet modifikasjon eller sletting ved å beholde Norton manipuleringsbeskyttelse -alternativet aktivert.

Hvis du vil skru av Norton manipuleringsbeskyttelse midlertidig, kan du deaktivere det for et spesifisert tidsrom.

Du kan ikke kjøre Systemgjenoppretting på datamaskinen når Norton manipuleringsbeskyttelse er aktivert. Du må deaktivere Norton manipuleringsbeskyttelse midlertidig for å kjøre en vellykket Systemgjenoppretting.

For å skru av Norton manipuleringsbeskyttelse

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Produktsikkerhet, i raden Norton produktmanipuleringsbeskyttelse, flytt Av/på -bryteren mot høyre til Av -posisjonen.

4. Klikk på Bruk.

5. I Sikkerhetsforespørsel -dialogboksen som vises, i rullegardinmenyen Velg varighet velger du hvor lenge du vil at Norton manipuleringsbeskyttelse skal være deaktivert.

6. Klikk på OK.

7. I Innstillinger -vinduet, klikk på Lukk.

For å skru på Norton manipuleringsbeskyttelse

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Under Produktsikkerhet, i raden Norton produktmanipuleringsbeskyttelse, flytt Av/på -bryteren mot venstre til -posisjonen.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om Norton manipuleringsbeskyttelse

Om Administrasjonsinnstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45039253_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011