Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter

Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter forhindrer at eksterne programmer kan endre Norton-produktet. Denne sikkerhetsfunksjonen forhindrer også Windows Systemgjenoppretting fra å endre Norton-filer, som fører til beskjeden Gjenoppretting ufullstendig.

Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter beskytter Norton-produktet mot angrep eller endringer fra virus eller andre ukjente trusler. Du kan beskytte produktet ditt fra utilsiktet modifikasjon eller sletting ved å beholde Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter -alternativet aktivert.

Hvis du vil slå av Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter midlertidig, kan du deaktivere det for et spesifisert tidsrom.

Du kan ikke kjøre Systemgjenoppretting på datamaskinen når Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter er aktivert. Du må deaktivere Manipuleringsbeskyttelse for Norton-produkter midlertidig for å kjøre en vellykket Systemgjenoppretting.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45039218_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016