Om Norton manipuleringsbeskyttelse

Norton manipuleringsbeskyttelse forhindrer at eksterne programmer kan endre Norton-produktet. Denne sikkerhetsfunksjonen forhindrer også Windows Systemgjenoppretting fra å endre Norton-filer, som fører til beskjeden Gjenoppretting ufullstendig.

Norton manipuleringsbeskyttelse beskytter Norton 360 Online mot angrep eller endringer fra virus eller andre ukjente trusler. Du kan beskytte produktet ditt fra utilsiktet modifikasjon eller sletting ved å beholde Norton manipuleringsbeskyttelse -alternativet aktivert.

Hvis du vil skru av Norton manipuleringsbeskyttelse midlertidig, kan du deaktivere det for et spesifisert tidsrom.

Du kan ikke kjøre Systemgjenoppretting på datamaskinen når Norton manipuleringsbeskyttelse er aktivert. Du må deaktivere Norton manipuleringsbeskyttelse midlertidig for å kjøre en vellykket Systemgjenoppretting.

Aktivere eller deaktivere Norton manipuleringsbeskyttelse

Om Administrasjonsinnstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45039218_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011