Norton brukerstøtte

Nortons nettsted for brukerstøtte gir en rekke muligheter til selvhjelp. Du har tilgang til Norton brukerstøtter fra produktet.

• Få hjelp med produktnedlasting, produktabonnementet, produktaktivering, produktinstallasjon og andre problemer.

• Laste ned produktveiledninger.

• Administrer produktene og tjenestene dine med Norton-kontoen.

• Søk i Norton Forum for å finne ytterligere hjelp til installasjon, konfigurasjon og feilfinning i Norton-produktet ditt. Du kan også poste spørsmål i forumet og få svar fra andre brukere og eksperter. Du vil finne at forumet er et sted der du kan dele tips, ideer og forslag om Norton-produktet. Du må først registrere deg på Norton Forum for å kunne poste spørsmålene dine.

• Finn informasjon om de nyeste virusene og risikoene, og finn tips som hjelper deg å fortsette å være beskyttet.

• Gå til Norton Onlin Store og Nortons side for produktnedlastinger.

Støttetilbudet kan variere, avhengig av region, språk eller produkt.

For å få vite mer om støttetilbud, se siden for støtte-policy.

I tillegg til selvhjelpsalternativene kan du også bruke alternativet Kontakt oss øverst på nettsiden for å kontakte den tekniske støtteavdelingen på følgende måter:

Internett-chat

Prat med en støtterepresentant i sanntid.

Hvis du har mer kompliserte, tekniske problemer, kan en støtterepresentant også koble til maskinen din eksternt via chatten, og løse problemet for deg.

Telefon

Snakk med en støtterepresentant i sanntid.

Norton-forum

Søk etter ytterligere hjelp med feil i forbindelse med installering, konfigurering og feilsøking.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v45025527_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/08/2017